Programma

Hieronder lees je welke cursussen, reizen en andere activiteiten
praktijk Homeoart momenteel organiseert.

Heb je belangstelling voor een of meerdere activiteiten?
Vul dan het inschrijfformulier in.

Wil je onze nieuwsbrief per post toegestuurd krijgen?
Bezorg ons dan jouw naam en adresgegevens, via ons contactformulier.

Merkaba

 

Actueel cursusaanbod

Zondag 25 februari
van 10u00 tot 17u30
Dagcursus “Keys”
Prijs: € 100 inclusief lunch
Zondag 28 april
van 10u00 tot 17u30
Dagcursus “Egg”
Prijs: € 100 inclusief lunch
Donderdagavonden
(data in overleg)
van 19u30 tot ca. 21u30
Meditatiecursus (in Ubbergen)
Prijs: € 100 (voor de vijf avonden samen)

Locatie

De cursussen worden gegeven in ‘de Bibliotheek’ van ‘de Refter‘ op het adres Rijksstraatweg 37 in Ubbergen.

 

Actueel reisaanbod

Eind maart 2024 Turkije
Zomer 2024 Zimbabwe
Najaar 2024 Egypte

 

***
 

Paas-reis Turkije: ‘Earth, sky and healing waters’

EIND MAART 2024

Door een vreemde samenloop van omstandigheden werd ik geleid naar het thema Pasen.

Ik verwees namelijk een cliënte naar het fresco van het laatste avondmaal in Milaan en de dag erop kreeg ik van een andere cliënt een droom over een lange tafel met aangezeten personen waaronder een vrouw. Een evangelist was het niet eens met de aanwezigheid van de vrouw. Duidelijk een verwijzing naar ‘Maria Magdalena’ die op het fresco is afgebeeld.

Reis naar Trabzon in Turkije

Opvallend genoeg gaf spirit aan 2 plaatsen in Cyprus te bezoeken. Een sculptuur gerelateerd aan evangelist ‘Marcus’ en een dorp dat bekend staat om kant en borduurwerk. Uit de informatie daarover bleek dat ‘Leonardo da Vinci’, de schilder van het fresco, daar persoonlijk geweest was om een tafelkleed voor een altaar in Milaan te kopen.

Dan wordt het toch wel duidelijk hoe accuraat spirit is in het verspreiden van informatie en het dirigeren van het kosmisch plan.

Spirit heeft aangegeven dat de volgende stap in dit verhaal een bezoek tijdens Pasen aan een heel bijzondere regio moet zijn.

Het gebied tussen Trabzon, Gümüşhane en Bayburt in noord-oost Turkije kenmerkt zich door een natuurlijke schoonheid.

Water-energie

Ik ben er zelf twee keer geweest en was erg onder de indruk van de energie. Vooral de zuiverende werking van het alom aanwezige stromende water spreekt to de verbeelding.

In de Tarot wordt het element water gesymboliseerd door bekers. Geen wonder dat de aas uitgebeeld wordt als de ‘heilige graal’, de beker van het laatste avondmaal.

Belangrijk voor ons om daar op ‘witte donderdag’ te zijn en verbinding te maken met dat element.

Opstanding en transformatie

Aarde, gesymboliseerd door de rotsen staan voor het fysieke lichaam dat stierf aan het kruis.

Derhalve zal ons bezoek op ‘goede vrijdag’ de focus op dat element hebben. Vergankelijkheid van 3D is het thema.

Op paas-zaterdag was er rust. Tijd voor de transfer naar een tweede plaats om het derde element, lucht op zondag te gaan ervaren.

Het Laatste Avondmaal

De opluchting dat fysieke dood geen definitief einde betekent. Een nieuw begin, de opstanding, waarop onze hoop op 5D berust. Die dag bezoeken we een bijzondere plek vol symboliek. Spirit geeft aan dat Pasen door ons daar gevierd moet worden.

Hopelijk is het eindresultaat het paas-vreugdevuur in onszelf. We zullen het gaan ervaren!

*** PRAKTISCHE INFORMATIE ***

Data: 27 maart t/m 2 april 2024

Inbegrepen: vluchten (vertrek en retour Düsseldorf-Flughafen), accommodatie, transport ter plaatse; spirituele begeleiding.

Niet inbegrepen: maaltijden, entreegelden, brandstofkosten.

Kosten: 745 euro

Aanmelden voor deze reis kan via het inschrijfformulier.

***
 

Zimbabwe: ‘The Jewish connection’

ZOMER 2024

Het is bijzonder hoe spirit gewoon een nieuw thema integreert in een reis die orgineel eerder was gepland. Dat betekent niet dat alles wat voorheen de aanleiding was om een plek te bezoeken zomaar van tafel wordt geveegd. Integendeel, eerder is er een verdere afstemming en verfijning van hetgeen er aanvankelijk al op het programma stond.

De reden dat Zimbabwe wederom op de agenda staat is de pandemie. Daardoor kon de oorspronkelijk geplande reis geen doorgang vinden. Door de beperkingen waren er weinig mogelijkheden om te reizen.

Olifant en reiziger

Echter spirit is met een inhaalslag bezig.

Zo werd afgelopen jaar onverwacht Egypte ingelast met een ongelooflijk resultaat. Tevens zijn er de nodige activiteiten in Turkije, die parallel aan het Nederlandse programma lopen. We bezoeken er plaatsen die resoneren op het kosmisch plan.

Indien je daarin interesse hebt, kun je me mailen. Dan laat ik weten wat daar de komende tijd in de pen zit.

Watervallen

Terugkomend op Zimbabwe.

Natuurlijk staat dat land bekend om de nationale parken met de Afrikaanse wilde dieren. Daarnaast de ‘Victoria Falls’. Die bezienswaardigheden hebben een fantastische energie en zullen zeker niet ontbreken op de reis.

Echter wat niet veel mensen weten is dat er in een ver verleden een migratie heeft plaats gevonden van Joden naar dit land. Zij brachten met zich de filosofie en Joodse cultuur mee.

Davidster

Maar waarom is dat nu zo belangrijk? Dan komen we op de legende dat de ‘Ark van het Verbond’ uiteindelijk in Zimbabwe terecht zou zijn gekomen.

Nu zijn daar geen directe fysieke bewijzen voor. Maar evenmin vinden we die in Aksum in Ethiopië, dat beweert het artifact in bezit te hebben.

Evenmin geeft de legende van de Tempeliers die de tempel van ‘Salomo’ in Jeruzalem na de strijd met de moslims doorzochten en daar zowel de ‘Heilige Graal’ als de ‘Ark’ vonden een richting.

De film ‘Raiders of the Lost Ark’ met ‘Indiana Jones’ geeft ook al geen uitsluitsel.

Leeuw

Wat wel een belangrijk gegeven is dat koning ‘Salomo’ de zoon van koning ‘David’ was, bekend van de Joodse ‘Davidster’. Projecteer je die drie-dimensionaal, dan ontstaat de zgn. “Merkaba’. Het energetisch voertuig om naar andere dimensies te reizen. De oude Egyptenaren waren meesters in die kunst.

Maar de vraag is natuurlijk of een 3D-voorwerp als een fysieke ‘Ark’ wel zo belangrijk is in deze tijd van overgang naar 5D?

Gaat het niet veel meer om de frequentie, de trilling, de energie waaraan onschatbare waarde wordt gehecht? Letterlijk het ‘Verbond’ zelf?

Dat is hetgeen een belangrijk thema zal zijn op de reis.

Steppe

Wat zijn de plekken die daarin faciliteren? Welke ontmoetingen zijn belangrijk? Ik vertouw daarin volledig op spirit.

Net als in een Tarot-legging komen de boodschappen feilloos tot ons. Keer op keer ben ik verbaasd en ervaar ik dat er een overtreffende trap is binnen spiritualiteit.

Dat sluit aan bij de huidige ontwikkeling die ik in de persoonlijke sessies ervaar. Het vinden van de betere versie van een persoon. Mindblowing!

*** PRAKTISCHE INFORMATIE ***

Data: Zomer 2024

Inbegrepen: Vluchten, accommodaties, transport ter plaatse; spirituele begeleiding.

Niet inbegrepen: Maaltijden, entreegelden, brandstofkosten.

Kosten: Hogere prijsklasse; nader te bepalen.

Je kunt je interesse bekendmaken via het inschrijfformulier.

***
 

Mystiek Egypte: ‘Land of dreams and wonders’

NAJAAR 2024

De ervaringen tijdens de reis die we in 2023 naar Egypte maakte zijn moeilijk onder woorden te brengen.

Reizen in Egypte is een onwerkelijke belevenis. De diversiteit aan energie, de ontmoetingen, de onaflatende stroom aan indrukken.

Mystiek Egypte

Na zeer vele bezoeken aan dit fascinerende land blijft het verbazen en vragen om meer!

Spirit laat er geen gras over groeien en heeft aangegeven dat ook in 2024 een bezoek aan dit land op de agenda moet staan.

Niet omdat we iets over het hoofd gezien zouden hebben, integendeel. Zeker hebben we ons maximaal verbonden met de symbolen, de cultuur, de leerprocessen.

Sfinx

Egypte is echter een soort hoorn des overvloeds. Een onaflatende stroom aan spirituele energie die voedt maar tevens naar meer smaakt.

Welke plekken we op deze reis gaan bezoeken hangt een beetje af van de samenstelling van de deelnemers en de ontwikkeling van de kosmische energie in de komende tijd.

Zeker in Egypte is er continue beweging en kan de nadruk zomaar verschoven zijn naar een andere piramide of tombe.

Piramide

Natuurlijk hebben de plaatsen Cairo en Luxor prioriteit. Die staan dan ook absoluut op het programma. Daar vinden we de meest bekende bezienswaardigheden en de sterkste energie-plekken. Daar zullen we een keuze moeten maken uit de ontelbare overblijfselen van een roemrijk verleden. Uit ervaring weet ik dat spirit feilloos weet wat belangrijk is.

Zoals het er nu uit ziet, zal het een reis worden met zowel Nederlandse als Turkse deelnemers. Dat is zeker goed bevallen op de vorige trip.

Aangezien de energie sterk is, hetgeen een goed draagvlak binnen de groep vereist, zal na het tonen van belangstelling bekeken worden of de reis ook passend voor jou is. Vooralsnog kun je dus interesse tonen en krijg je dan z.s.m. de gegevens zoals data en prijs van mij.

*** PRAKTISCHE INFORMATIE ***

Data: Najaar 2024

Reisduur: ca. 10 dagen

Kosten: Nader te bepalen, afhankelijk van vluchten en reisschema.

Je kunt je interesse bekendmaken via het inschrijfformulier.