Sedona & Hawaï

Gelegen in de woestijn nabij Sedona in Arizona vind je sterke elektromagnetische spiraalvormige energievelden. Deze zogenoemde vortexen hebben een heel groot effect op je mentale belevingswereld. De reden waarom ze juist in Arizona voorkomen, is het grote gehalte aan ijzer in de rotsen. Ieder persoon ervaart een vortex op zijn eigen manier. Variërend van helderziende waarnemingen, tot het in contact komen met je schaduwzijde. Een vortex werkt namelijk zowel naar de bovenwereld als naar de onderwereld door. Hoe dan ook zijn de vortexen enorme krachtvelden, waar jaarlijks tienduizenden uit de hele wereld contact mee komen maken.

SchildpadHawaï bestaat uit een aantal eilanden en heeft grote spirituele krachten. Op Big Island is de werkende vulkaan te bezoeken. Hier woont de vuurgodin, Pele. Een hoogtepunt is echter het contact met wilde dolfijnen. Als je op de juiste vibratie resoneert, bestaat de mogelijkheid dat de wilde dolfijnen contact met je komen zoeken. Ze zwemmen vanuit de oceaan de baai in om te rusten en brengen hun spirituele boodschappen mee. Daarnaast zijn er de zeeschildpadden die majestueus door het water zweven en je uitnodigen om hen te volgen.

Kauai is het oudste eiland van de Archipel. Er zijn Polynesische tempels te vinden. Verder is de natuur overweldigend. Het hoogst gelegen moeras ter wereld bevindt zich op Kauai en is een uiterst mysterieuze plaats.