Egypte

Egypte staat al jarenlang in het reisprogramma en blijft een bestemming die ontzettend veel te bieden heeft op spiritueel gebied. Juist dit land is een bakermat van de spiritualiteit en de oude energieën zijn nog steeds volop waarneembaar. Egyptische energieën, zoals de manifestaties van de oude goden, zijn zeer krachtig en zinvol om te ervaren in deze tijd van overgang van het rationele naar het meer gevoelsmatige, ook wel genoemd van patriarchaal naar matriarchaal.

Daarnaast is Egypte een unieke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in de prachtige overblijfselen uit een roemrijk verleden. De perfectie waarmee alles gebouwd is, de schitterende kleuren van eeuwen oud: alles blijft verbazen. Nieuw is het toevoegen van een bezoek aan de westelijke oasen en de kristallen woestijn. Juist de aanwezigheid van kristal stelt ons in staat om ons beter af te stemmen op ons hogere zelf en op zielsniveau te communiceren. Het landschap is van een buitenaardse schoonheid en velen die dit deel van Egypte bezocht hebben, kwamen tot diepe meditatie en een gevoel van tijd- en ruimteloosheid.

Egypte is een land dat je minimaal één keer in je leven bezocht moet hebben. Door de vele reizen naar dit fascinerende land ken ik de juiste plekjes en ik nodig iedereen uit deel te nemen aan deze Egypte-beleving.