Cursusdag Raising Vibrations

Het internet staat al jaren vol met artikelen over 2012, het jaar waarin we momenteel leven. De ‘magische’ datum 21 december nadert snel en iedereen vraagt zich af wat er nu precies zal gebeuren. Vooralsnog blijven de doomscenario’s nog steeds uit. Er is ook geen directe aanleiding om aan te nemen dat er grote catastrofes plaats zullen vinden.

Niettemin is er wel degelijk een grote energetische verandering gaande. De onstabiliteit op politiek en economisch vlak zijn daar duidelijke signalen van. De keerzijde van het proces is dat er daardoor veel onrust en onzekerheid ontstaat. Angst voor financiĆ«le problemen voert daarbij de boventoon, hetgeen koren op de molen van de heersers over de wereld is. Zij hebben het gehele geldsysteem namelijk geĆÆntroduceerd en gebruiken dat als machtsmiddel.

Raising vibrationsJe kunt kort gezegd twee richtingen kiezen. Ofwel meegaan in de angst, zoals het grootste gedeelte van de wereldbevolking doet. Ofwel je energie vanuit de derde chakra naar de vierde chakra verhogen. Daardoor overstijg je de dualiteit en kun je de energieverandering vanuit een breder perspectief beschouwen. Dit is waar het om draait in deze tijd. Het verhogen van je eigen individuele frequentie en daardoor mee gaan met de trillingsverandering op kosmisch niveau.

Op deze cursusdag zullen we de diverse hypothesen over de shift de revue laten passeren en de frequentie van ons eigen energiesysteem doen verhogen door het toepassen van diverse initiatietechnieken. Daardoor zullen je mogelijkheden om te communiceren met je eigen hogere zelf en andere bewustzijnsvormen toenemen. Ook de trilling van je lichaam zal veranderen, waardoor je veel eenvoudiger alle transformaties kunt doormaken.