Cursusdag Leiding, Verleiding en Misleiding

De spirituele wereld heeft aangegeven dat we nu in een tijd leven waarin goed en kwaad op gespannen voet met elkaar leven. Dit wordt op elk level in het universum uitgevochten en we zijn er allemaal onderhevig aan. Niet alleen in de kosmos gebeurt er veel, maar ook hier op onze planeet. In de film Thrive waar ik naar verwijs in de inleiding van de nieuwsbrief voorjaar 2012, wordt helder uiteengezet hoe de wereld in werkelijkheid in elkaar zit: we worden misleid door banken, oliemaatschappijen en door een handjevol rijken die de wereld sturen naar hun eigen machtswensen. Waar het daadwerkelijk om draait is niet zozeer het materiële, maar het draait om macht en slavernij.

OccupyWe hebben er allemaal mee te maken: televisie die ons met harde reclame bedriegt, media die niet de waarheid vertellen en politici die handelen naar eigen gewin. Ook wordt er heel veel achtergehouden en in de doofpot gestopt. Velen in de maatschappij hebben genoeg van het huidige systeem. Zo ontstond de Occupy-beweging die over de hele wereld mensen bewust probeerde te maken van de huidige staat van de wereld.

Wat doet het huidige systeem eigenlijk energetisch met ons? Wat moet je nu geloven? Hoe kan je je energetisch weren tegen de grotere machten? Wat kan je concreet in je persoonlijk leven doen om niet te veel beïnvloed te worden?

Op de cursusdag Leiding, Verleiding en Misleiding behandelen we al deze thema’s. We ontdekken hoe ons eigen energetische systemen beïnvloed wordt door het huidige systeem. We zullen de juiste leiding, maar ook de verleiding en misleiding gaan voelen en herkennen. Het zal je helpen makkelijker je eigen balans in je leven te hervinden.