Dagcursus Triple – T

The Triple T in Tucson Arizona, is one of the few independently owned truck stops remaining in the country, most of the others having been bought out by mega corporations who turn them into mini-mart shopping centers with fast-food chains and Internet hookups.

Triple TBovenstaande locatie is de plaats waar de journey van de caretaker van de ancient kristallen schedel ‘Synergy’ is begonnen. Hierdoor wordt er een belangrijk facet waar ‘Synergy’ voor staat al duidelijk: vermijd globalisering en behoud je eigen identiteit! Geen New Wold Order!

Het huidige ‘systeem’ gaat hoe langer hoe verder in de richting van globalisering en controle. De wereld komt gaandeweg steeds meer in handen van een kleine groep machtswellustelingen die de mensheid de duimschroeven aandraaien door het zaaien van angst, geven van verkeerde informatie en vooral achterhouden van de waarheid.

Ze organiseren ‘valse vlag’ operaties. Voorbeelden hiervan zijn dagelijks in de media te vinden en het is ongelooflijk hoe de onwetende mens dit allemaal als zoete koek slikt.

HorusOp deze cursusdag houden we ons bezig met het vergaren van energie om de Triple T in onszelf te versterken. De T van TRUST, de T van TRANSFORMATION en de T van TRIANGLE.

Hierdoor kunnen we ons distantiëren van onwetendheid (de duisternis) en vanuit het Horus–oog observator worden (het licht). Het heeft namelijk absoluut geen zin om de strijd aan te gaan, daar de krachten van het occulte dusdanig sterk zijn, dat de strijd nimmer gelijkwaardig zal zijn. Gelukkig is er een andere manier, die wel zo effectief is. De weg van bewustwording!