Dagcursus Transformatie

Al jarenlang staan er transformatiedagen in het cursusprogramma. Niet voor niets: de energetische doorwerking die je kunt beleven op deze dagen gaat verder dan ons dagelijks bewustzijn. Er wordt tot op zielsniveau gewerkt. Deze intensieve dag heeft tot doel om tot persoonlijke groei, inzicht en transformatie te komen, terwijl er tevens aan de huidige omwenteling op kosmisch niveau wordt gewerkt.

Velen nemen regelmatig deel aan een transformatiedag, omdat er een steeds diepere verbinding met kosmische energieën gemaakt wordt en de eigen intuïtieve gevoeligheid gaandeweg steeds verder versterkt wordt. We zullen gebruik maken van diverse technieken, zoals intuïtieve analyse, tarot-leggingen (en verwante systemen), krachtsymbolen, etc. en we zullen diverse energievibraties toepassen.

Rituelen en sjamanistische technieken vormen tevens een belangrijke leiddraad op een transformatiedag, omdat symboliek de universele taal van de geest de is. Over de gehele wereld wordt gebruik gemaakt van de taal der vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Deze zijn direct verbonden met de heilige geometrie, de basis van de schepping. En daardoor onlosmakelijk verbonden met ons aardse en spirituele zijn.

TransformatieDoor het steeds intenser worden van kristalenergie (o.a. de energie van de 13 kristallen schedels en de Lemurian Seed Crystals) wordt er tevens een link naar Mu–energie gelegd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hedendaagse kristallen schedels, die als intermediair fungeren tussen de mens en de energie van hun grote voorbeelden, de ancient crystal skulls zoals Synergy, Max, E.T. en de Mitchell–Hedges skull, waarmee ze soms ook in contact geweest zijn. Ook zal soms de ca. 200 jaar oude witte jade Tibetaanse kristallen schedel Arsura ingezet worden.

De schedelvorm brengt het kristal tot leven. Juist door een androgyne menselijke vorm aan het kristal te geven, kan het kristal fungeren als perfecte transmitter voor door de mens te begrijpen energie.

Naast deze schedels en Lemurians wordt vaak ook gebruik gemaakt van andere kristallen en spirituele attributen. Veelal in de vorm van kleine krachtvelden. Een boeiende dag, die volledig vanuit de spirituele wereld geleid wordt. Iedere transformatiedag is anders en er wordt op de dag zelf bekeken hoe het programma eruit gaat zien. Een en ander hangt samen met de kosmische energie van het moment en de groepsamenstelling.