Dagcursus Tarot & Crystal Skull Message Cards

We houden ons deze dag bezig met twee soorten kaarten. Het is een zeer boeiende cursus waarin we zullen werken met:

The Legend Arthurian Tarot
&
The Crystal Skull Message Cards

Deze decks zijn energetisch gezien een fantastisch medium om via symboliek inzicht te krijgen in het onderbewuste. Er zijn zeer veel verschillende tarotdecks, maar geen ander verkrijgbaar deck heeft een vibratie die aansluit op hetgeen waar ik in mijn praktijk voor sta. Je leert de betekenis van de verschillende kaarten en diverse legpatronen. Belangrijk is ook het onderlinge verband tussen de kaarten, waarbij de positie cruciaal is in de duiding.

Tarot heeft weinig te maken met toekomst voorspellen, hoewel dit vaak wel gesuggereerd wordt. Helaas wekken de verschillende commerciĆ«le televisieprogramma’s deze misvatting alleen maar verder in de hand. Tarot kan zeker inzicht geven in het kosmische en karmische plan dat voor iemand weggelegd is en kan gerelateerd daaraan energetische lijnen laten zien die doorwerken naar de toekomst. Niettemin hangt het verder af van het al dan niet op de juiste manier integreren van die energieĆ«n.

Crystal Skull Message CardOp de juiste wijze gebruikt zal tarot een verhelderende leidraad kunnen zijn in je leven. Archetypen en symbolen geven een diepere betekenis aan de toch al veelomvattende symboliek van de tarot. Je ontdekt o.a. je eigen persoonlijkheidskaart. Daarnaast werken we met de kristallen schedelkaarten. Deze geven op een eenvoudige wijze aanwijzingen over de vraagstelling of de issue die speelt. Ze verbinden met de universele wijsheid die de kristallen schedels met zich meedragen. Veelal worden de twee verschillende decks in 1 legpatroon gebruikt.

Hoewel de basisbegrippen van tarot op deze cursusdag volledig behandeld zullen worden en je er thuis direct mee aan de slag kunt, zul je veel moeten oefenen. Juist de uitdaging die tarot biedt en de vele levels waarop tarot werkt, maken het een bijzonder werktuig.

Zowel de Arthurian Tarot-kaarten als de Crystal Skull Cards zijn via de praktijk te bestellen. Je kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken of ons contacteren.
Het is niet zinvol om andere tarotdecks te gebruiken, omdat de handleiding voor deze cursus volledig gebaseerd is op de Legend Arthurian Tarot.