Tarot dagcursus

Spirit communiceert met ons via symbolen en metaforen.

Sumbolen en metaforenDe meeste mensen kunnen zich daar wel wat bij voorstellen, aangezien onze dromen een goed voorbeeld zijn van de connectie met het onderbewuste en hoger – zelf.Al lange tijd geleden heeft de mens getracht een sluitend systeem te ontwikkelen dat enerzijds magisch genoeg is om de energetische lading van de boodschappen van onze spirituele leiding over te brengen. Dus ons in contact te brengen met het zielsniveau.

Maar anderzijds ook toegankelijk is voor de mens die gebonden is aan de aardse stof en emotie.


De tarot als hulpmiddelHet resulteerde in het ontstaan van TAROT. Een prachtig hulpmiddel ter verduidelijking van de levenslessen.Besef dat de kaartlegging niets te maken heeft met voorspellen. Dat is hetgeen dat door onwetenden in het leven is geroepen.

In een dualistische realiteit, gebaseerd op de vrijheid van keuze, is het namelijk onmogelijk om een blik in de toekomst te werpen betreffende kortzichtige aardse vraagstukken als relaties en geld.

Niettemin kan spirit zeker een handvat bieden vanuit een breder perspectief.

Hoe kan jij met je leven een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het menselijk collectief? Waar liggen jouw talenten? Zit je op het juiste spoor?

Energetische dynamiekOok geven de kaarten inzicht in de energetische dynamiek die samenhangt met familie, maatschappij, de astrale wereld en zelfs de invloed van zwarte en witte magie.Ca. 25 jaar intensief gebruik van de TAROT heeft mij bijzonder veel vertrouwen gegeven in de betrouwbaarheid.

Het is een ultiem middel om ons levenspad te verlichten. 

De basis voor het zelf leren interpreteren van TAROT is in één dag te leren.

Door de jaren heen heb ik al heel wat cursussen gegeven en zie ik hoe de deelnemers er de vruchten van plukken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen.

De innerlijke psycholoogDe kracht van het werken met de kaarten zit in het veelvuldig gebruik. Gaandeweg worden ze een verlengstuk van je eigen en het collectief onderbewuste.

Een innerlijke psycholoog!Op dit moment werk ik met de ‘Legend Arthurian Tarot’. De symboliek van dat deck sluit naadloos aan bij de manier waarop ik cliënten begeleid.

In de cursus leer je de verschillende legpatronen en word je energetisch afgestemd op de frequentie van dit specifieke deck.