Privé-sessies met Synergy

SynergyAl heel wat jaren werk ik geregeld samen met Sherry Whitfield uit Arizona in de USA. Zij is de caretaker van de authentieke oeroude kristallen schedel ‘SYNERGY‘.

Deze schedel heeft een lange historie, waar we deels via schrift en deels via mondelinge overlevering deelgenoot van zijn mogen worden. De reis van dit bijzondere spiritueel object is verbluffend te noemen.

Synergy en Sherry WhitfieldDat alleen al zou een reden zijn om met deze schedel in contact te komen. Velen hebben dat in het verleden via mijn praktijk dan ook gedaan met bijzondere ervaringen!

Om die reden was de reis naar Schotland dan ook binnen no time volgeboekt.

Gelukkig voor diegenen die toch graag de mogelijkheid zouden willen hebben om een privé-sessie met Sherry, ‘Synergy’ en mij te ondergaan, hebben we 2 data in het drukke Europese programma kunnen inplannen.

Kristallen schedelsDe sessies worden gehouden in Ubbergen of in Nijmegen. Na aanmelding krijg je het juiste adres.

Een privé-sessie laat je zien wat voor jou op dit moment energetisch van belang is. Vaak krijg je een inzicht of healing. Soms is het een teaching.

Van te voren is niet te bepalen wat ‘Synergy’ voor jou in petto heeft. Laat je verrassen!

SchedelSherry en ik proberen gedurende de sessie jou zoveel mogelijk tot support te zijn en als mediator te fungeren.

Wegens het grote aantal aanvragen dat we altijd voor de sessies krijgen, zal er geloot worden. Derhalve heeft iedere geïnteresseerde kans om aan de beurt te komen. Indien je ingeloot wordt, krijg je een vaste tijd toegewezen. Houd er rekening mee dat we stipt op tijd werken!

Transformerende krachtEen sessie duurt 20 minuten, hetgeen ruim voldoende is om jou de connectie te laten maken.

Besef dat de schedel heel direct is aangezien alle weerstanden en versluieringen direct doorbroken worden. Daarin ligt dan ook de enorme transformerende kracht.

Ik zou boeken kunnen schrijven over hetgeen ik de afgelopen jaren gezien en zelf ervaren heb!