Privé-sessie met SYNERGY 2020

De legenden over de kristallen schedels gaan tot het begin van de mensheid terug.

In bijna alle oude culturen wordt verhaald over het bestaan van deze magnifieke spirituele voorwerpen, waarvoor groot ontzag is.

Ancient Crystal Skull Synergy

Velen hebben hun leven toegewijd aan het beschermen van de fysieke vertegenwoordiging van krachten die het menselijk inlevingsvermogen ver te boven gaan.

De authentieke kristallen schedels, waarvan er slechts enkele de tand des tijds overleefd hebben, zijn een getuigenis van het mysterie van het leven zelf.

Ze vertegenwoordigen de blauwdruk van het menselijk bestaan.

Derhalve overbruggen ze de aardse tijd. Zowel naar het verleden als naar de toekomst.

SchedelIn contact komen met een van deze uitzonderlijke objecten, helpt je daarom om je levensdoel in een breder perspectief te zien.

Je karmische opdrachten te leren begrijpen en je helpen te herinneren, zodat je beter de hoofd- en bijzaken van het leven leert onderscheiden.

Vele jaren intensief contact met SYNERGY en andere originele schedels heeft naast vele antwoorden ook nieuwe vragen opgeroepen.

Het mogen samenwerken hiermee blijft dan ook een voorrecht dat niet voor iedereen te begrijpen is. Je kan namelijk alleen contact krijgen met de meer verborgen frequenties van de schedels als je het spiritueel pad bewandeld en werkt aan je eigen ontwikkeling.

Om die reden is het contact met een van de originele schedels alleen zinvol indien er een mediator aanwezig is, zijnde de caretaker en/of een persoon die een sjamanistische achtergrond heeft.

Sherry WhitfieldAlleen dan wordt de verbinding gelegd door het afstemmen op de juiste trilling.

Tijdens een privé-sessie met SYNERGY bieden caretaker Sherry Whitfield en ik jou de kans om connectie met voor jou specifieke energieën te maken.

Dit is een zeer intensieve ontmoeting!

Om die reden duurt een sessie dan ook 20 minuten. Dit om te voorkomen dat je eigen energiesysteem te veel overprikkeld zou worden.

SymboolkaartenEen actieve schedel brengt namelijk enorm veel teweeg. We gebruiken o.a. diverse symboolkaarten om jouw boodschap te verduidelijken.

Aangezien het aantal plaatsen helaas beperkt is, zal uit de inschrijvingen geloot worden.

Hierbij vertrouwen we erop dat degenen waarvoor het nu kosmisch gezien het juiste moment is, ingeloot worden.

Je krijgt een tijdslot toegewezen.