Sympathy

SymboliekSpirit neemt meestal zelf het initiatief als het belangrijk is om een bepaalde energie op een cursusdag te integreren. Meestal gaat de communicatie via de taal van de symboliek. Ik word dan attent gemaakt op een aanwijzing, die dan weer tot realisatie in onze midden – wereld moet worden gebracht. Het is altijd verbazingwekkend hoe de opdrachten van de spirits synchroon lopen met mondiale, dan wel persoonlijke processen.

Zo ook met de aankondiging van deze cursusdag.

Op een gegeven moment klonk continue het liedje Sympathy van de popgroep Rare Bird in mijn hoofd.

Het nummer uit 1970 verhaalt over de disbalans in de wereld, het gebrek aan compassie en de behoefte aan bewustwording.

SympathyNu, 44 jaar later, is er echter helaas weinig veranderd. De meestergetallen 11, 22 en 33 die doorgewerkt hadden moeten worden gedurende deze jaren zijn duidelijk aan de aandacht van de mensheid ontschoten!

Reden voor de spirits om aan mij (als vreemde vogel in de ogen van velen) de opdracht te geven om de periode van 1960 (mijn geboortejaar) t/m 1970 energetisch te integreren in de aura van de hedendaagse provo’s.

Deze 11 jaar vormden namelijk de opmaat tot de flowerpower en hippie-beweging. De spiritueel bewuste mens kijkt verder dan de reguliere media en laat zich niet misleiden door de zoethoudertjes die een uitvloeisel zijn van het door de wereldleiders gepromote brood en spelen concept.

MuziekDe jaren ’60 zijn vooral ook bekend door de muziek van die tijd. Velen hebben daar bijzondere herinneringen aan. Die loopt dan ook als rode draad door deze dag.

Spirit heeft een bijzonder doel met deze cursusdag en hoopt dat de visie van de jeugd van weleer die helaas opgeslokt is door een wereld die slechts gebaseerd is op economische en wetenschappelijke vooruitgang, mag herleven.