Return of The Silver Surfer

“I am not a God. I have never created life. But I have lived. That’s enough. So I’ll fight to preserve that same opportunity – to love, to dream, to soar among the stars – for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead – but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the Gods, they will truly live forever. Even after they are gone.”

~ Silver Surfer

Voor de meesten van jullie zal dit een totaal onbekende zijn. Dat was hij voor mij ook!

Spirit heeft er een handje van weg om op de meest wonderbaarlijke momenten en manieren informatie door te geven. In dit geval kwam de informatie in delen.

Het begon tijdens een relaxed momentje in een thermaalbad. Wegens een druk bestaan komt dat niet zo vaak voor. Spirit houdt nu eenmaal van stroming van energie. Rust roest.

Science-fictionIn een onverwachte diepe meditatie kwam ik ondergronds in een soort gang op een schip. Een roestige metalen trap leidde verder naar beneden. Om uit te komen in een perfecte glanzend roestvrijstalen ronde kamer zonder deuren.

Echter een vreemd metalen luik in de wederom roestige vloer waaronder een soort basin met aal-achtige transparant rode levensvormen. Geen idee wat daarmee aan te moeten.

Korte tijd later via de hartchakra van een vertrouweling wederom afgedaald naar die kamer.

Toen kwam er plots vanuit de ogenschijnlijk deurloze muur een glanzend metaal-achtige persoon. Absoluut geen robot, maar prachtig flexibel.

CeldelingHij vertelde over weefselkweek en genetische experimenten. Ten behoeve van de nieuwe mens.

Een lichaam dat beter de geest van een bewuste mens kan dragen dan ons huidig aards lichaam. De frequentie daarvan is niet hoog genoeg. Derde dimensie.

De nieuwe levensvorm is vijfde dimensie. Hij gaf aan dat het hartspierweefsel is. Vergelijkbaar met ouderwets draadjesvlees. Vandaar de vorm. Bijzondere informatie!

In een boek over comics-figuren dat bij toeval ter plaatse was, vond ik alle informatie over deze glanzende persoon.

Silver Surfer‘The Silver Surfer’ is een karakter dat uit een andere dimensie komt en zijn spaceship stort neer op de aarde en verdween onder de oppervlakte.

Dit moest zo zijn want zijn offer dient de mensheid. Letterlijk een E.T. die huis en haard verlaten heeft.

Het klinkt als science fiction, maar in de meditaties was spirit absoluut serieus.

Dit thema vinden we terug in het liedje ‘A Spaceman Came Travelling’ van Chris de Burgh.

Op de cursusdag gaan we ons laten leiden door spirit en deze ‘Silver Surfer’.

Wat zijn de boodschappen?
Wat kunnen we verwachten?
Hoe kunnen wij bijdragen?

DNAWaarschijnlijk zal ik de komende maanden al verder in connectie komen met dit fenomeen. Het lijkt namelijk volledig aan te sluiten op eerdere ervaringen.

Een plaats die hier een belangrijke rol in speelt is het oude Sardis in Turkije. Niet voor niets had Alexander de Grote daar ook bijzondere ervaringen, net als ik!

Daarnaast is er verbinding met bijen, klonen, het hexagram en het ether-element.