De Onzichtbare Bovenwereld

Iedereen is zich wel bewust van de aanwezigheid van andere levensvormen om ons heen. Engelen, geesten en geleidegidsen komen ons niet vreemd voor.

Onzichtbare Bovenwereld: EngelEchter verder dan er over lezen in boeken of op het internet komen de meeste mensen niet. Op deze cursusdag zullen we deze fascinerende wereld gaan verkennen.

Deze wezens willen ons namelijk maar al te graag van dienst zijn. Hun helende krachten en wijsheden gaan veel verder dan onze eigen humane vermogens. Daarvoor moeten we echter wel leren hoe hun wereld functioneert en tevens moeten we ons bewust zijn van het feit dat de meeste lagen van de bovenwereld net als ons aardse leven dualistisch zijn.

Onzichtbare Bovenwereld: GeestDat betekent niet alleen dat we onderscheid maken tussen mannelijke en vrouwelijke energie, doch ook ons degelijk moeten realiseren dat er positieve en negatieve krachten werkzaam zijn. Slechts de hoogste frequenties van de bovenwereld zijn androgyn.

Op deze cursusdag krijgen we inzicht hoe we contact kunnen maken en hulp kunnen vragen voor onszelf en anderen. Daarvoor moeten de versluierde kanalen geopend worden. Lang vergeten connecties mogen hersteld worden.

Aangezien we in een tijd van grote transformaties leven is dit contact essentieel. Ze zijn de boodschappers van de kosmos en geven ons inzicht in de noodzaak van de huidige en komende gebeurtenissen.