Dagcursus Graancirkels en Maya-kalender

GraancirkelSteeds duidelijker wordt de boodschap die de graancirkels ons brengt: 2012 nadert en er zal energetisch iets veranderen. Niemand kan ons vertellen wat er daadwerkelijk zal veranderen, maar er zijn wel de nodige hypothesen die gebaseerd zijn op enerzijds logisch nadenken en anderzijds ontstaan zijn via channeling en andere vormen van spirituele informatie.

 

Maya-kalenderDe bindende factor tussen de Maya-kalender(s) en de graancirkels is de combinatie van het wiskundige aspect en het creatieve aspect. Alleen al om die reden zijn beide systemen uitermate interessant voor iedereen die spiritualiteit op een nuchtere manier wil beleven.

Op de cursusdag zullen we ons vooral bezig houden met het doorgronden van de energetische werking. Hoe kunnen we de energie integreren in ons dagelijks leven en hoe doen we er ons voordeel mee? Wat wordt er ons aangereikt, van ons gevraagd en vanuit welk bewustzijn komt deze informatie? Interessante vraagstukken die steeds actueler worden naarmate de magische datum 21 december 2012 nadert.2012

Via diverse invalshoeken zullen we deze materie doorwerken en wellicht is het voor jou een introductie en zet deze dag je tot nadenken of leidt de workshop tot verdere verdieping in deze bijzondere fenomenen die sinds mensenheugenis bestaan.