Fusion

Bijzondere plaatsen over de gehele wereldDoor de jaren heen hebben de spirits mij en veel van mijn cliënten heel bijzondere plaatsen over de gehele wereld laten bezoeken om ons daar te verbinden met de ter plaatse geankerde energieën.

Natuurlijk blijft het bezoeken van dit soort acupunctuur-punten op aarde een hoge prioriteit houden. Zo’n plek wordt namelijk tevens geactiveerd als er spiritueel werk wordt verricht.

Niet iedereen heeft de kans of mogelijkheid om zulke bijzondere ervaringen op locatie mee te mogen maken. Anderzijds moet het natuurlijk ook in de opzet van de spirituele wereld passen. Van daaruit wordt er heel wat geregisseerd om de juiste mensen op de juiste tijden op bepaalde plaatsen te positioneren.

Energetisch aansluitenOnbewust geven we toch gehoor aan deze kracht, hetgeen maar al te duidelijk is geworden in de reis naar ‘de wereld van Lorna’. Een bestemming die tot op de dag van vertrek geheim gehouden werd. Toch hadden velen de roep gehoord, hetgeen een fantastische reis heeft opgeleverd met grote transformaties en bijzondere inzichten.

Op de cursusdag Fusion wordt de mogelijkheid geboden om energetisch aan te sluiten op de verschillende frequenties. Door verbinding te maken met de diverse plekken ontstaat er een energieveld dat tot doel heeft om je eigen spirituele vermogens te activeren.

Je leert de verschillende frequenties te duiden, te begrijpen hoe je er optimaal gebruik van kunt maken en hoe je zelf de verbindingen in je dagelijks leven kunt maken.

Aansluiten en verbindenIedereen heeft bijzondere vermogens, maar vaak missen we de sleutel om deze te doorgronden. Door de jaren heen heb ik heel wat systemen voorbij zien komen. Sommige goed, maar velen ook helaas ontwikkeld vanuit menselijke interpretatie. Dat doet duidelijk afbreuk aan de zuiverheid van de energie en blokkeert het gevoel.

Deze dag maken we gebruik van de bronnen die sinds mensenheugenis voorhanden zijn, geen bedacht systeem. Niet voor niets bouwden onze verre voorouders er hun ceremoniële structuren. Net als zij aangesloten werden op de energie, kunnen jullie dat op deze dag ook.

Als jouw innerlijke stem je naar deze dag toe roept, volg die dan!