Cursusdag ‘Egg’

Wie kent ze niet? De chocolade verrassings-eieren die kinderen een plezier geven omdat er onbekend is wat zich binnen het ei bevindt.

EiOnlangs kreeg ik van een Turkse cliënt 2 dromen toegezonden. Eén droom gaf inzicht in de processen in ‘de void’. Het betrof hier de creatie van een betere versie van de mens. Een nieuwe generatie die in staat is in 5D te leven.

Derhalve betreft het energetisch DNA en is het geen fysieke manifestatie. Een zuiver, puur en hoog-frequent ras.

De tweede droom was a.h.w. een tegenhanger. In die lucide droom werd de persoon mee genomen naar de Nazi-tijd. Hij kwam in een Duitse stad vol hakenkruisen (swastika’s) waar hij een gebouw binnen ging waar een groep mensen zich bezig hield met genetische experimenten. Duidelijk is dit een verwijzing naar het Thule-genootschap dat zich tot taak stelde om het Arische ras zuiver te maken.

We praten dan over fysiek DNA. Een achterhaald 3D principe aangezien Gaia inmiddels de shift naar 5D reeds gemaakt heeft.

In de ‘Mithras’ legende wordt hij vanuit een rots geboren. Symbool van de perfecte nieuwe mens die voortleeft na de apocalyps. De ultieme balans tussen het mannelijke en vrouwelijke, zon en maan, vuur en aarde, lucht en water.

Ei of cocon?De rots is de eierschaal, de inhoud van het ei zijn potentieel.

Wat zullen we aantreffen als we het verrassings-ei openen? Een betere versie van ons zelf?

Hierdoor kan ik een link leggen naar een ervaring in Cyprus. Daar werd veel duidelijk over de aanfluiting die de Bijbelverhalen zijn. De interpretatie is volledig afwijkend van de ware boodschap.

Het verhaal van de opwekking van ‘Lazarus’, broer van ‘Maria Magdalena’ heeft namelijk een heel andere betekenis. Het is niet een fysieke dode die verrijst. Het is ‘Jezus’ eigen transformatie die hem op gelijke frequentie met ‘Maria Magdalena’ brengt.

Besef dat het haar taak was om hem te zalven, zoals ‘Johannes’ hem doopte. Dat waren inwijdingen.

Van 3D naar 5DDe ingezwachtelde ‘Lazarus’ vertegenwoordigt de cocon (mummie / eierschaal) waarbinnen de rups tot vlinder transformeert. Een betere versie van zichzelf!

De woorden ‘Lazarus sta op’ slaan derhalve op ‘Jezus’ zelf.

Tijdens de cursusdag onderzoeken we ons eigen ei. Hoe komen we tot een betere versie van onszelf zodat we in 5D kunnen komen door eerst onze eigen ascentie in gang te zetten?

Klein slotdetail.

Ik schreef juist deze tekst op Antalya airport en loop zo tegen een stalletje aan met daar een grote afdeling van de genoemde verrassings-eieren. Synchroniciteit is een spiritueel zeer belangrijk thema.