DMT-ecstasy

Ons dagelijks bestaan is belangrijk voor onze leerprocessen. Een keerzijde van de medaille is echter dat de emoties die onze beste leerstof vormen er ook vaak voor zorgen dat we in een neerwaartse spiraal terecht komen en voldoening zoeken door ons te richten op de lagere chakra’s.

Hierdoor blijft onze frequentie laag en worden we afgesneden van de voor ons toegankelijke hogere bewustzijnsvelden. Van nature produceert onze eigen pijnappelklier een hallucinogeen dat DMT heet. Dit stofje, voluit dimethyltryptamine geheten, is aan serotonine verwant. Het speelt een belangrijke rol bij onze mystieke ervaringen.

DMT-ecstacySjamanen zijn al eeuwenlang op de hoogte van dit stofje, dat ook door bepaalde planten zoals ayahuasca gesynthetiseerd wordt. Zij gebruiken kruidenmengsels om tot bepaalde spirituele ervaringen te komen. Het nadeel is echter dat dit voor de doorsnee mens een ongecontroleerde techniek is, die erg gevaarlijk kan zijn. Zeker als de persoon emotioneel niet in balans is. Het middel wordt dan een drug.

Er is een veel natuurlijker proces voorhanden, waarbij een persoon een veilige reis naar de hogere bewustzijnsvelden kan maken. Dit kan door gebruik te maken van de lichaamseigen DMT aanmaak, die gereguleerd wordt vanuit het autonoom zenuwstelsel en het hormonale systeem. Dit is mogelijk als eerst de emotionele blokkades doorgewerkt zijn.

Binnen de techniek van DMT–ecstasy wordt m.b.v. evocatieve muziek en ademtechniek, indien noodzakelijk, eerst een emotionele catharsis bewerkstelligd om vervolgens de weg vrij te maken voor de meest ongekende spirituele ervaringen die je ooit zult hebben beleefd. Derhalve is het dus een techniek die zeer transformerend en helend werkt en tevens je in connectie kan brengen met grote wijsheden.

Aangezien deze techniek zeer intensief is en absoluut de nodige begeleiding vergt, organiseer ik dit alleen in de veilige context van een weekend en niet als dagcursus. We zullen ons gedurende dit weekend bezig houden met deze bijzondere techniek, maar tevens met meditatie, sjamanistische journey, trance-dans, healing en de natuur.

DMT-ecstacyDe DMT–ecstasy wordt gehouden van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur op een daartoe perfect geschikte locatie, waar we ook overnachten.

Ditmaal hebben de spirits gekozen voor een bijzondere locatie nabij Monschau in Duitsland, net ten zuiden van Aken. Op zondag zullen we deze leuke plaats dan ook zeker bezoeken.
 Er bestaat de mogelijkheid om je verblijf met een dag te verlengen en op dinsdag te vertrekken. Het juiste adres krijg je na opgave.

Logies en alle maaltijden zijn inbegrepen bij de prijs van € 250.

Zelf meenemen:
dekbedhoes, onderlaken, kussensloop, handdoeken
+ gemakkelijke losse kleding voor de sessie