Captain NuFaEh

Van graancirkels kijkt niemand meer op. Door de jaren heen zijn er veel cliƫnten mee gereisd naar Engeland om dit fenomeen en vooral de energie er van te ervaren. Inmiddels zijn we er ook wel van overtuigd dat ze niet vanuit een menselijke bewustzijnsvorm gecreƫerd zijn, maar het werk zijn van andere energie manifestaties.

Een aantal jaar geleden werd mijn interesse in deze andere werkelijkheden sterk aangewakkerd door de expositie van de Japanse kunstenares Mariko Mori. Haar tentoonstelling met de naam ‘oneness’ overschreed de grenzen tussen de verschillende dimensies en universa.

Captain NuFaEhBlijkbaar waren al deze ervaringen nodig om mij bewust te maken van hetgeen niet alleen voor ons fysieke oog maar ook voor ons ‘normale’ derde oog verborgen is. Door de jaren heen heb ik meerdere malen leren beseffen dat er portals zijn die op specifieke plaatsen op aarde en op bepaalde tijden letterlijk stargates zijn. De kwantumfysica geeft hier verklaringen voor. Actieve verdieping binnen het sjamanisme en de transpersoonlijke psychologie hebben er toe geleid dat zich nieuwe frequenties openbaren. De spirituele horizon lijkt zich in sneltreinvaart te verbreden.

Graag wil ik wie daarin interesse heeft, meenemen in deze rollercoaster. Onder leiding van een energie die ik captain NuFaEh zal noemen, zullen we op deze cursusdag de grenzen van het onderbewuste verleggen.