11:11 Wakening – Sleeping – Awakening

Spiritueel gezien is tijd een belangrijk aspect, aangezien de ontwikkeling van de mensheid synchroon loopt met andere aardse en kosmische processen. Daarop is o.a. de evolutie gebaseerd.

Binnen dit traject is de mens volledig beland in een materialistische driedimensionale werkelijkheid, geregeerd door macht, dualisme, gedachten, ego en technologie. Een follow-up van Atlantis.

TijdFollow-up van Atlantis

Dientengevolge wordt het grootste trauma, het afgesneden zijn van de ware liefde, zichtbaar. Juist dat gemis wakkert behoefte aan spirituele openbaring aan!

Niet voor niets zien velen dubbele nummers op hun wekker of horloge. Dit fenomeen staat bekend als het 11:11 principe.

Oproep tot ontwaken

Het is de oproep tot ontwaken, het moeizame proces van bewustwording aangaan. De oude inwijdingscultus. De weg van de witte magie.

Velen hebben reeds flinke stappen gezet dit pad tot verlichting. Gelukkig maar, want de tijdgeest die bepalend is voor de processen in ons universum heft de geblokte vlag. Het einde van de Grand Prix. Haal je de finish of betaal je de hoogste prijs?

Spirit heeft een bijzonder traject aangegeven voor het aangaan van dit proces.

BewustwordingAwakening

Praktisch gezien bestaat dit seminar uit 2 delen die als één geheel gezien moeten worden. Dat betekent dan ook, dat bij aanmelding je het commitment maakt om beide belevingen te ondergaan.

Deel 1 (WAKENING) staat in het teken van 11:11 en 22:22. Het doen ontwaken van de slapende discipelen.

Dit onderdeel wordt gehouden in de bibliotheek van de Refter in Ubbergen. We starten exact om 11.11 uur ’s morgens en de activiteit sluit af om 22.22 uur ’s avonds.

Dit betekent dat de duur van het programma 11 uur en 11 minuten zal zijn. Inbegrepen zijn daarin lunch en avondeten.

Deel 2 (SLEEPING en AWAKENING) staat in het teken van 22:22 en 33:33.

Ook dit programma duurt exact 11 uur en 11 minuten. Aanvang is derhalve om 22.22 uur ’s avonds en eindigt om 09.33 uur de volgende ochtend.

Het symboliseert de tempelslaap uit het oude Egypte. De wedergeboorte. Het opent de toegang tot de rabbit hole. Zoals al aangegeven, speelt de slaap hierin een belangrijke rol.

Inbegrepen zijn het avondeten en een ontbijt.
Dit onderdeel wordt op een andere bijzondere lokatie (waarschijnlijk in Rotterdam) gehouden aangezien er overnacht wordt.

Een magisch traject dat erg belangrijk is!

DATA

Deel 1: Zaterdag 19 januari 2019 (wees uiterlijk om 10.45 uur aanwezig!)

Deel 2: Zaterdag in februari of maart in onderling overleg (wees uiterlijk om 19.00 uur aanwezig!). Datum wordt bepaald n.a.v. de ervaringen gedurende deel 1.

Kosten: € 250,- voor de 2 zaterdagen incl. de genoemde maaltijden en overnachting.