Shamanic counselling

Veel inzichten en antwoorden op levensvragen liggen verborgen in ons onderbewuste. Shamanic counselling is een geweldige techniek om toegang te krijgen tot deze informatie. Het bijzondere van deze vorm van healing is de ervaring van de cliënt zelf.

Normaal zal de sjamaan een journey doen voor de persoon, maar bij shamanic counselling wordt er een energieveld gecreëerd dat de cliënt in staat stelt om zelf tot de diepste lagen van het onderbewuste door te dringen.

In wezen maakt de cliënt contact met wijze spirits (shamanic counsellors) die direct, dan wel indirect via symbolen, boodschappen overbrengen. De cliënt is zelf bewust van de beelden, gevoelens en fysieke manifestaties.

De ervaringen worden op een cd opgenomen en doorgesproken. Het is raadzaam om de cd meerdere malen zelf thuis te beluisteren om de boodschappen nog beter te integreren. Soms is het raadzaam om meerdere malen met tussenpozen van enkele weken deze sessie te ondergaan, om een bepaalde intentie stap voor stap te doorgronden.

Alle interne en externe omstandigheden gedurende de sessie worden geregistreerd en zijn voor mij als fysiek aanwezige counsellor vanuit sjamanistisch oogpunt van belang. Dit zal dan ook bij het doorspreken van de sessie van vitaal belang zijn.

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur.