Diagnose

Ik stel mijn diagnose door de basis-energiesystemen af te tasten. Hierbij maak ik gebruik van mijn invoelend vermogen. Het komt er op neer dat ik in staat ben de energiesignalen die ieder van ons uitzendt, op te vangen en om te zetten naar een realiteit. Op dezelfde manier kunnen vibraties vanuit de kosmos opgevangen worden. Dit is een gave die ik vanaf mijn geboorte heb en waar de spirituele gidsen gebruik van maken.

Naast het werken aan genezing gebruik ik mijn gaven op diverse andere gebieden. Door bijvoorbeeld te werken met tarotkaarten en andere systemen, kunnen inzichten in probleemsituaties verkregen worden. Het gaat dan niet om het voorspellen van de toekomst, maar om inzicht geven in de levenslessen en de cliënt bewust maken van het transformatieproces dat gaande is.

Ook storende energieën zoals aardstralen, entiteiten en andere factoren die een goede balans in de weg staan, kunnen door mij worden opgespoord en verwijderd. Regelmatig ‘reinig’ ik huizen van negatieve invloeden, waardoor de bewoners zich meer thuis voelen.