Balancing energy work

Magnetiseren is een wezenlijk onderdeel van een standaard consult. Deze techniek bestaat uit het als intermediair overbrengen van genezende spirituele energie. Magnetiseren wordt daarom ook wel healing genoemd. Een goede intermediair heeft een optimaal evenwicht tussen de eigen mannelijke en vrouwelijke energie, c.q. de linker en de rechter hersenhelft. Daardoor ontstaat er een zuivere cranio-sacraal verbinding, die de healer in staat stelt om kosmische energie door te geven. Nooit zal de intermediair eigen energie overdragen.

Magnetiseren zorgt voor het balanceren van de chakra’s en de aura van de cliënt en werkt via het vegetatieve zenuwstelsel onder andere in op het neurologische, het hormonale en het immunologische systeem.

Krachtveldsessies zijn een uitgebreidere vorm van balancing energy work. Deze therapievorm maakt gebruik van een combinatie van de bovengenoemde healing en diverse andere technieken zoals tarotkaarten, spirituele symbolen, sjamanisme, rebirthing, acupressuur, klank,… Via het energieveld van de cliënt werken zij tot diep in het onderbewuste door. Hierdoor worden blokkades verholpen en kunnen oude trauma’s verwerkt worden. Een krachtveldsessie draagt bij tot het initiëren van een groot transformatieproces.

Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere sessies.