Krachtveldsessies

Kristallen zijn gevormd volgens een wetmatig vastgelegde kristalstructuur. Meestal komen we daarin ook de heilige geometrie tegen, de basisvorm waaruit al het leven opgebouwd is. Gesymboliseerd door de gulden snede, de spiraalvorm. Deze vinden we ook in ons eigen DNA. Door in een krachtveldsessie kristallen te plaatsen in het energielichaam van de mens, de aura, komen we weer in contact met onze blauwdruk. In die blauwdruk liggen alle ervaringen, maar ook het basispatroon voor de rest van je leven opgeslagen.

Een krachtveld zou je energetisch kunnen vergelijken met het defragmenteren of resetten van een computer. Versnipperde informatie wordt weer bijeen gebracht. Oude, niet meer relevante bestanden worden verwijderd. Het is een energetische reiniging, maar tevens daardoor een bewustwording.

Naast het gebruik van kristallen, worden er vaak diverse andere tools ingezet zoals spirituele voorwerpen, symboolkaarten en klank. Ook regelmatig kristallen schedels, die door hun schedelvorm een specifiekere werking hebben dan ruwe kristallen, hetgeen de energie voor ons als mens meer toegankelijk maakt. Verder komen ook acupressuur en andere vormen van energiewerk zoals magnetiseren en cranio–sacraal technieken aan de orde. Gedurende een sessie verkeer ik zelf in een lichte tot diepe trance. De spirituele wereld stuurt het hele proces. Pieter Tigelaar werkt met zijn energetische kwaliteiten mee om tot een synergetische behandeling te komen. Onze werkwijzen sluiten feilloos op elkaar aan.

Een sessie duurt een uur en kan daarom alleen op afspraak gehouden worden. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met de praktijk.